Метални решетки и завеси

Ролетни метални решетки, Плетени решетки,продажба,монтаж,ремонт - Монт,Русе.

Ролетни метални решетки

Металните ролетни решетки  работят на същия принцип както стандартните щори, но се изработват от здрави материали като арматурна стомана и поцинкована ламарина покрита с полимер.

Ролетните метални решетки са незаменими за търговски центрове и магазини, гаражи или складове.

Не зависят от разположението на сградата, те са компактни и по-евтини. Не са по-трайни от стационарните метални решетки, но могат да се инсталира във всяко отверстие, независимо от неговата ширина и височина. Монтажът им може да бъде външно на вратата или вътре в помещенията. За всички модели  ролетки, метални завеси и гаражни врати, допълнително се предлага – дистанционно управление, осветяване на полезната област, фотоклетки за автоматична работа, предпазна гума.

Ролетни решетки – Русе


Ролетни решетки за Магазини Русе, монтаж на решетки, продажба,ремонт. Ролетни решетки за Магазини , за Гараж - Русе, монтаж на решетки, продажба,ремонт. Ролетни решетки за Магазини, Решетки за Балкони, Ролетни решетки за Гаражи - град Русе. Доставка, монтаж, ремонт.
Ролетни решетки за Магазин Ролетна метална решетка Решетки за Балкони

Новото поколение на мотори и устройства


Мотори и автоматични устройства за ролетки, щори, врати – SIMU, France.

Ph Centris entierCENTRIS  е разработен, за да се гарантира максимална безопасност. Той напълно отговаря на изискванията на Европейските стандарти.
Здрав и надежден, CENTRIS са проектирани да издържат минимум 10 000 работни цикъла. Това е двигател от здрави и надеждни  материали,  използвани са  патентовани технологии и системи
С широк диапазон на въртящия момент и голям диаметър на тръбата.

Настройката е лесна и бърза – вдигане и спускане на завесата веднъж е достатъчно, за да се коригира настройките на CENTRIS

Цена и монтаж на Ролетни решетки


Монт ооД, извършва всички дейности свързани с доставката, монтажа и сервизна поддръжка при поръчка на Предпазни ролетни решетки за Русе и региона. Нашите сътрудници ще ви консултират при избора на модел и производител, най-доброто индивидуално решение за помещението, цени на решетките и всичко останало преди да поръчате.