Индустриални ролетни врати

Индустриални врати, Промишлени ролетни врати - Русе.

Индустриални ролетни врати

Индустриалната ролетна врата е важен фактор от работната среда за всяка индустрия. Стремим се да предлагаме най-добрите промишлени ролетни врати с високо конкурентна ценова политика и ангажираност към най-високите изисквания за качество, монтаж и сервизна подръжка. Подходящи за производствени, складови или индустриални помещения. Ролетните врати са широко разпространени.

Употребяват се за контрол на достъпа при отваряне на врати, прозорци и други отверстия.

Ролетна врата се прави по поръчка и изисква много малко пространство над, вън, или вътре в отвора. Ролетната завеса има различни нива на скорост и изолационни повърхности. Стомана или алуминий са основните материали за конструкция на вратата. Завесата е изпълнена с термоизолационна пяна, в допълнение осигуряваща минимум шум. Предлагаме врати с висока скорост на отваряне – затваряне до 1м/с., спестяващи Електренергия и осигуряващи ниска степен на замръсявана.

Ролетни врати за промишлеността


roletni-industrialni-vrati industrialni-i-promishleni-roletni-vrati promisleni-roletni-vrati
Врати с прозрачни секции Индустриални ролетни врати Ролетна врата

Като допълнение към тях могат да се монтират:

  • Допълнително вградени прозрачни рамки
  • Фотоклетки или дистанционно управление
  • Допълнителен шнур за помощни работни превозни средства

Цена и монтаж на Ролетни врати


Монт ооД, извършва всички дейности свързани с доставката, монтажа и сервизна поддръжка при поръчка на Промишлени ролетни врати за Русе и региона. Нашите сътрудници ще ви консултират при избора на модел и производител, най-доброто индивидуално решение за помещението, цени на вратите и всичко останало преди да поръчате.