Промишлени врати. Индустриални врати. Фирма МОНТ ооД, Русе – доставка, монтаж и сервиз.

Индустриални врати

Магазин за Врати – Русе

При нас ще откриете както врати изработени от качествени материали и реномирани фирми, така и врати за клиенти с ограничен бюджет. Доставка, монтиране и ремонт – всичко на едно място. ВРАТИ за жилищни и обществени сгради, хотели, училища и учреждения, офиси и производствени помещения.

Промишлени ролетни врати


Промишлени врати, Индустриални врати,promishleni-industrialni-vrati-serviz

Индустриални ролетни врати

Индустриалната ролетна врата е важен фактор от работната среда за всяка индустрия. Стремим се да предлагаме най-добрите промишлени ролетни врати с високо конкурентна ценова политика и ангажираност към най-високите изисквания за качество, монтаж и сервизна подръжка.

Подходящи за производствени, складови или индустриални помещения.

Ролетната завеса има различни нива на скорост и изолационни повърхности. Стомана или алуминий са основните материали за конструкция на вратата.

Промишлени секционни врати


Промишлени врати Русе, Индустриални врати Русе,promishleni-sekcionni-vrati-serviz

Индустриални секционни врати

Индустриалните секционни врати предлагат необходимото за промишлените помещения решение за осигуряване на повечето отвори. Едно от основните предимства е липсата на праг.

Произвеждат се по индивидуална спецификация, съобразени за оползотворяване на работното пространство.

Те се предлагат в почти всички размери и спецификации в зависимост от много фактори, като например изискването за изолация, остъкляване, скорост на отваряне и повече. Притежават отлични топлоизолационни качества. Отговарят на Европейски стандарти за безопасност.

Противопожарни врати


promishleni-industrialni-protivopozharni-vrati-ruse

Противопожарни промишлени врати

Основният показател на противопожарните врати – това е тяхната пожарна-устойчивост. Показател за това, колко дълго време вратата ще запази своите защитни свойства, в случайна на излагане на високи пожарни температури.

Пожарна-устойчивост се измерва в минути, и може да бъде между 15 минути и 2 часа (120 минути).

Пожарна-устойчивост трябва да бъде потвърдена изпичане на изпитванията, проведени в оторизиран тестов център. Противопожарните врати се маркират, с информация за името на продукта, името на производителя, данни за прилаганите технологични изпитания и други характеристики. Ако към модела на вратата има и термоустойчиви стъкла, те също трябва да притежават съответните сертификати.

Монтаж на Промишлени врати


Монт ооД, извършва всички дейности свързани с доставката, монтажа и сервизна поддръжка при поръчка на Промишлени врати за Русе и региона. Нашите сътрудници ще ви консултират при избора на модел и производител, най-доброто индивидуално решение за помещението, цени на вратите и всичко останало преди да поръчате.