Охранителни ролетки


platni-metalni-roletki-montaj-remont-ruseПлътните охранителни ролетки са перфектно решение за защита на частни и търговски обекти от незаконно проникване или вандализъм. Здравата конструкция и допълнителните заключващи системи осигуряват висока степен на защита на сигурност.

Металните охранителни ролетки са лесни за експлоатация и поддръжка.

Изработват се от плътни стоманени ламели от поцинкована ламарина с полимерно покритие. Като недостатък може да се приеме, че насочени към сигурността и здравината техните изолационни характеристики са минимални. Допълнително към тях могат да се монтират – фотоклетки за осветяване, дистанционно управление и механизми за автоматично задвижване.

Изолиращи ролетки


izolirashti-roletki-za-prozorci-i-vrati-ruseИзолационни ролетки – най-доброто решение.  Ламелите на вратите са изработени от алуминий или стомана, запълнени с изолационна пяна. Притежават здравината на охранителните ролетки и много висока степен на предпазване от шум и топлина.

Висока устойчивост на корозия и атмосферни влияния.

Отличават се с надеждна работа,  минимум шум при отваряне и затваряне и широка цветова гама – цветове по каталог RAL. Както и за  другите модели и видове ролетки или врати, към тях може да се монтират механизми за  автоматична работа –   дистанционно управление  на ролетката, осветление в областта на отваряне, контролиране на достъпа с фотоклетки, предпазни  прагове и гуми. Ролетните врати намират широко приложение за изолиране на Индустриални или  Промишлени обекти, работни и складови помещения.

Мотори и автоматични устройства за ролетки, щори и врати  – SIMU, France.


Новото поколение на мотори и устройства

Ph Centris entierCENTRIS е разработен, за да се гарантира максимална безопасност. Той напълно отговаря на изискванията на Европейските стандарти.
Здрав и надежден, CENTRIS са проектирани да издържат минимум 10 000 работни цикъла. Това е двигател от здрави и надеждни материали, използвани са патентовани технологии и системи
С широк диапазон на въртящия момент и голям диаметър на тръбата

Настройката е лесна и бърза – вдигане и спускане на завесата веднъж е достатъчно, за да се коригира настройките на CENTRIS

Цена и монтаж на Плътни ролетки


Монт ооД, извършва всички дейности свързани с доставката, монтажа и сервизна поддръжка при поръчка на Плътни охранителни ролетки или Изолиращи ролетки за Русе и региона. Нашите сътрудници ще ви консултират при избора на модел и производител, най-доброто индивидуално решение за помещението, цени на ролетките и всичко останало преди да поръчате.