Метални Решетки Русе – МОНТ ооД. Предпазни ролетки. Охранителни ролетки.

Охранителни Ролетки

Магазин за Охранителни Ролетки в град Русе

Предлагаме – доставка и монтаж на метални решетки и Предпазни охранителни Ролетки с автоматично и ръчно управление. С допълнителни екстри като – сензори за взлом или движение, фотоклетки за осветяване, механизми и автоматика. Произведени с качествени материали от реномирани фирми, но така също и  за клиенти с ограничен бюджет. Доставка, монтаж и ремонт – всичко на едно място. Ролетки и Решетки за жилищни и обществени сгради, хотели, училища и учреждения, офиси и производствени помещения.

Ролетни метални решетки


Метални Решетки,Метални Решетки Русе,Ролетни решетки - продажба, доставка, монтаж, ремонт. Метални ролетки и решетки за магазни и офиси - Русе.

Ролетна рештка

Металните ролетни решетки работят на същия принцип както стандартните щори, но се изработват от здрави материали като арматурна стомана и поцинкована ламарина покрита с полимер. Ролетните метални решетки са незаменими за търговски центрове и магазини, гаражи или складове. Не зависят от разположението на сградата, те са компактни и по-евтини.

Мотори и Автоматика за ролетки, щори, врати – SIMU, France.

Метални Решетки, град Русе,Мотори, автоматика за решетки,ролетки,щори,гаражни врати - Монт ооД Русе. Сервиз,ремонт,части за задвижвания на врати - град Русе.

Centris – SIMU, Frace

CENTRIS е разработен, за да се гарантира максимална безопасност. Той напълно отговаря на изискванията на Европейските стандарти.
Здрав и надежден, CENTRIS са проектирани да издържат минимум 10 000 работни цикъла. Това е двигател от здрави и надеждни материали, използвани са патентовани технологии и иновативни системи.

Настройката е лесна и бърза – вдигане и спускане на завесата веднъж е достатъчно, за да се коригира настройките на CENTRIS

Охранителни ролетки


Метални охранителни ролетки - затворени,изолиращи,охранителни. Продажба, доставка,монтаж,ремонт - Русе,Метални Решетки.

Охранителни ролетки

Плътните охранителни ролетки са перфектно решение за защита на частни и търговски обекти от незаконно проникване или вандализъм.

Здравата конструкция и допълнителните заключващи системи осигуряват висока степен на защита на сигурност.

Металните охранителни ролетки са лесни за експлоатация и поддръжка. Изработват се от плътни стоманени ламели от поцинкована ламарина с полимерно покритие.

Изолиращи ролетки


Метални охранителни решетки и  ролетки - затворени,изолиращи,охранителни. Продажба, доставка,монтаж,ремонт - Русе.

Термо-изолиращи ролетки

Отличават се с надеждна работа, минимум шум при отваряне и затваряне и широка цветова гама – цветове по каталог RAL. Както и за другите модели и видове ролетки или врати, към тях може да се монтират механизми за автоматична работа – дистанционно управление на ролетката, осветление в областта на отваряне, контролиране на достъпа с фотоклетки, предпазни прагове и гуми. Изолиращите ролетки намират широко приложение за изолиране на Индустриални или Промишлени обекти, работни и складови помещения.

Решетки и Ролетки – Русе


Монт ооД, извършва всички дейности свързани с доставката, монтажа и сервизна поддръжка при поръчка на Плътни охранителни ролетки и Изолиращи ролетки за Русе и региона. Нашите сътрудници ще ви консултират при избора на модел и производител, най-доброто индивидуално решение за помещението, цени на ролетки и всичко останало преди да поръчате.