интериорни врати русе, Магазин за врати на ниски цени – Русе


Интериорни врати Русе

Minimax-modelФирма“МОНТ ооД“, град Русе представя на своите клиенти перфектното решение за домашния интериор – качествени врати за дома или апартамента.

Хармония и уют в домашното пространство

Когато става дума за дизайн и съвършени форми, перфектен стил и декорация в единственото наше лично пространство – Нашия Дом.  Нашите продукти могат да бъдат хармонично допълнение на вътрешния общ облик на вашето жилище. Ние можем да направим – елементът „врата“ да бъде нещо повече от част от заобикалящата ни среда- да бъде част от самите  Нас.  Широката Гама предлагани продукти – различни материали за изработка като:

  • Естествени материали – Дърво:  бамбук, дъб, череша, орех и други (при поръчка)
  • Синтетични материали – Еко линия с врати запазващи равновесието в околната среда. Малък компромис с личното удобство. Ние от фирма „МОНТ“ силно препоръчваме, въпреки малко по-високата цена на интериорните вътрешните врати изработени от екологични материали.

Производителите  обръщат внимание дори на малките детайли във всяко свое изделие. Ние трябва да покажем всички продукти с техните плюсове, но си запазваме правото да сме на страната на хората, който купуват домашни врати по една или две (на дребно). Нещо повече, ако ви харесат нашите изделия, вие със сигурност ще препоръчате нашата марка на своите приятели, колеги, познати или хората пристъпили прага на вашия дом.


Магазин за врати на ниски цени – Русе

Предлаганите от нас  врати са тествани и  минали под сериозен контрол.

Porta-DECOR-modelКачество и достъпни цени за създаване и укрепване на нашата позиция на вътрешния пазар на интериорни врати.

Интериорни вътрешни врати – уют и изкуство от МОНТ оод, Русе.

Ние работим на Българския пазар повече от 9 години, и това време ни даде възможност да оценим пазара и да създадем собствена формула за успех. Продаваме, доставя ме,  МОНТИРАМЕ, рядко но се случва да имаме  ремонт – в тези моменти на неудобство с пълни сили и усърдно ще работим за вас.

Ние сме Русенци от години работим – вие ни познавате.

Интериорни Врати –  много често това е началото на вашата лична територия. Ето защо, ние се стремим да дадем избор на всеки клиент – собствен стил и динамика, разнообразие на продукти, различен стил и визия за всеки Дом.


Изберете интериорни врати, който надеждно ще ви служат с години.

Монт ооД, извършва всички дейности свързани с продажба, доставка, монтаж или ремонт(ремонтираме врати, който не са закупени от нас!!!) при поръчка на Вътрешни Интериорни Врати за Русе и Русенски регион. Нашите сътрудници ще ви консултират при избора на модел или производител, най-доброто индивидуално решение за визията на помещението, актуални цени на интериорни врати и всичко останало преди да поръчате.