Гаражни врати Русе.  Врати МОНТ,  доставка, монтаж и сервиз.

Гаражни Врати Русе

Магазин за Врати

При нас ще откриете както врати изработени от качествени материали и реномирани фирми, така и врати за клиенти с ограничен бюджет. Доставка, монтиране и ремонт – всичко на едно място. ВРАТИ за жилищни и обществени сгради, хотели, училища и учреждения, офиси, производствени помещения и гаражни врати.

Ролетни гаражни врати


garajni-vrati-ruseРолетните врати са най-разпространения вид, те са функционални и надеждни. Предлагат се два под вида – Охранителни и Изолиращи. Клиента може да избере предпочитан цвят от цветовия каталог RAL.

Употребяват се при липса на пространство, могат да бъдат монтирани извън помещението.

Гаражни врати Русе, още ….

Секционни гаражни врати


Гаражни Врати Русе, sekcionna-garazhna-vrata-21Подходящи за помещения при запазване на топлинната изолацията на сградата. Високи степени на изолация постигнати чрез употреба на пяна за изолация и монтирани уплътнители.

Безшумната работа на вратите и перфектната изолация ги прави отлично решение за гаражи под жилищни помещения.

Гаражни врати Русе, още ….

Панелни гаражни врати


Гаражни Врати Русе,sekcionna-garazhna-vrata-22smallДобро решение при избор на врата за гараж са панелните повдигащите се врати, тип – “Летящо Крило”. Вратите са изработени от един цял панел, който се повдига и спуска вертикално. Опростената конструкция без вътрешни подвижни части намалява цената на цялото изделие.

Този тип гаражни врати са подходящи за клиенти с ограничен бюджет.

Гаражни врати Русе, още ….

Автоматика за Гаражни врати


Мотори и автоматични устройства за ролетки, щори, врати – SIMU, France.

Гаражни Врати Русе, автоматика за врати,Ph Centris entierCENTRIS е разработен, за да се гарантира максимална безопасност. Той напълно отговаря на изискванията на Европейските стандарти.
Здрав и надежден, CENTRIS са проектирани да издържат минимум 10 000 работни цикъла. Това е двигател от здрави и надеждни материали, използвани са патентовани технологии и системи
С широк диапазон на въртящия момент и голям диаметър на тръбата.

Настройката е лесна и бърза – вдигане и спускане на завесата веднъж е достатъчно, за да се коригира настройките на CENTRIS

Гаражни Врати Русе – Цени.


Монт ооД, извършва всички дейности свързани с доставката, монтажа и сервизна поддръжка при поръчка на Гаражни Врати за Русе и региона. Нашите сътрудници ще ви консултират при избора на модел и производител, най-доброто индивидуално решение за помещението, цени на врати за гаражи и всичко останало преди да поръчате.