Тип – Летящо крило

Добро решение при избор на врата за гараж са панелните повдигащите се врати, тип – “Летящо Крило”. Вратите са изработени от един цял панел, който се повдига и спуска вертикално. Опростената конструкция без вътрешни подвижни части намалява цената на цялото изделие. Този тип гаражни врати са подходящи за клиенти с ограничен бюджет.

Гаражна врата Русе, Магазин за врати - Русе, гаражни врати, доставка, продажба,монтаж,ремонта на гаражни врати.

Панелна гаражна врата

МОНТ ооД, Русе – доставя и монтира гаражни врати производство на фирма NORMSTAHL.

Вратите отговарят на Европейски стандарти и имат 10 годишна гаранция.

Всички метални части на панелните врати са фабрично гарванизирани и обработени с органично полиестерно покритие предпазващо от ръжда. Изолационния материал вграден в панелът осигурява термоизолация на помещението. Вратите са пригодени за ръчно отваряне с външна ръкохватка. Позволяват добавяне на допълнителна вход/изход врата за хора. Размерът на вградената врата е стандартен – 1940мм./860мм.
Гаранция от NORMSTAHL – Ви дава 10 гаранция на цялата врата, включително консумативи като ролки, пружини, панти и покритито на повърхността на вратата!

Перфектна защита и сигурност при заключване, подсигуряване при повреда или скъсване на пружина. Обезопасени от случаен допир на подвижните части на работния механизъм – важно за защита на деца.

garazhna-vrata-prodava-dostavq-ruse-1 garazhni-vrati-ruse-1 garazhna-vrata-prodava-montira-ruse-1
Допълнителен вход за гаража Панелна гаражна врата – отваряне Панелна гаражна врата

Автоматизация за врати


Вратите са пригодени за ръчно задвижване при спиране на електрическото захранване.

Допълнително могат да се монтират – фотоклетки за осветяване в областта на отваряне, контролери за автоматично затваряне на вратата след определен период от време, дистанционно управление.

Цени и монтаж на Гаражни врати


Монт ооД, извършва всички дейности свързани с доставката, монтажа и сервизна поддръжка при поръчка на Гаражна Врата за Русе и региона. Нашите сътрудници ще ви консултират при избора на модел и производител, най-доброто индивидуално решение за помещението, цени на гаражни врати и всичко останало преди да поръчате. (edit)