Входни Врати за Апартаменти. Вътрешни входни врати. Врати против взлом.


Врати за Апартаменти

Разликата между така наречените ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ (вътрешни врати) и външните входни врати се състой в тяхната здравина и устойчивост на Взлом или Външно посегателство.

Моят ДОМ – Моята Крепост!

vhodni-vrati-blindiranivratiruse-model-granitЗапазвайки линията на единен дизайн, цветова гама, нюанс в нашия малък семеен свят – ние се нуждаем от защита от Вандалски актове или просто от уединение в своя Дом.

Входните врати за АПАРТАМЕНТИ могат да ни осигурят тази така нужна защита.

Входни врати, който на външен вид, изглеждат изработени от Дърво или облечени с Фурнир заблуждават окото, всъщност могат да ни дадат тази сигурност. Входни врати с метална (стоманена)рамка, двустранно и тристранно заключване, фотоклетки, брави с опция за автоматично отваряне при съвпадение на дигитална карта, въведен цифров код или пръстов отпечатък, проследяване навлизания/излизания и още много съвременни екстри. Самата идея за външният вид на входните врати е, те да не нарушават общия вид на жилището – да не показват своята МОЩ.

Блиндирани Врати

Блиндираните врати, солидни и трайни. Врати с конструкция от желязо, която казва: „АЗ съм сигурна защита – довери ми се!“

blindirana-vrata-ruse-dostavkaКрадците, не чупят и не трошат врати – те просто разбиват техните ключалки. Как да ги затрудним? Как да ги забавим? Как да се подсигурим?  Предлаганите и монтирани от МОНТ оод, Русе входни врати за Апартаменти имат висок клас на против ВЗЛОМ защита, разполагат с две или три заключващи индивидуални системи, който е трудно да премине и професионален крадец.  Няма перфектна защита, но ако моята входна врата има три отделни системи за заключване –  мога да съм спокоен за моя Дом, за моята лична малка “ Крепост“.

Старите грозни метални врати, отминаха своето време – Новите „БЛИНДИРАНИ ВРАТИ“ са тук – по-здрави, по-сигурни и най-вече по-Красиви.

vhodni-vrati-za-apartamenti-blindirana-ruse-1 vhodni-vrati-za-apartamenti-blindirana-ruse-2 vhodni-vrati-za-apartamenti-blindirana-ruse-3
Входна врата за Апартамент Врата с допълнително заключване Входна врата

Цена и монтаж на Блиндирани врати


Блиндирани врати Русе

Монт ооД, извършва всички дейности свързани с продажба, доставка, монтаж и довършителните работи при поръчка на Вътрешни входни вратиБлиндирани врати за апартаменти за Русе и региона. Нашите сътрудници ще ви консултират при избора на модел и производител, най-доброто индивидуално решение за вашето помещение, цените на блиндираните врати и всичко останало преди да поръчате .