Външни врати Русе. Външни входни врати с изолация. Врати с метална конструкция.

Външни врати Русе

Извън предлаганите външни врати за апартаменти, съществува цяла група врати със специални характеристики и предназначение. Врати за къщи, за вилата или за допълнителната постройка, която не е ограничена пространствено както апартамента. Дизайнерските решения и цялостната архитектура позволяват използването на допълнителни крила за вратите, оберлихти за допълнително осветяване и други.

Врати с термоизолация


Външни входни врати русе, блиндирани врати русе, врати русе. Продажба на врати град Русе.

Външна врата за къща.

Конструкция – Рамката на врата е от дърво, метал и ламарина двустранно покрита с ламинат или естествена дървесина.

Вратите отговарят на най-високите изисквания за защита от студ и висока температура.

Вътрешната част на вратите съдържа много-пластов изолационен материал с дебелина от 45 до 60 мм. и допълнителни изолационни плочи, обикновено от HDF  – High Density Fiberboard  (дървесно-влакнести плоскости с висока плътност). Предлагат се както еднокрилни, така и с две крила. Възможен е предварителен монтаж на допълнителни елементи повишаващи тяхната защита против взлом, стъкло-пакети или венециански стъкла и витражи с различно ниво на потъмнение и цветове, елегантни аксесоари като: дръжки и брави избрани по каталог, пощенски кутии и декоративни ръкохватки.

Външни Врати за Къщи


vanshi-vhodni-vrat-ruse-4 vanshi-vhodni-vrat-ruse-6 vanshi-vhodni-vrat-ruse-5
Еднокрилна врата Външна врата с допълнително остъкление Входна врата

Цена и монтаж на Външни врати


Монт ооД, извършва всички дейности свързани с доставката, монтажа и довършителните работи при поръчка на Външни входни врати и Блиндирани врати за Русе и региона. Нашите сътрудници ще ви консултират при избора на производители, най-доброто индивидуално решение спрямо помещението, цени на външни врати и всичко останало преди да поръчате.