Фирма МОНТ ооД, Врати Русе – Интериорни Врати, Продажба, Монтаж, Ремонт.

Врати за Дома

Покупка на врати, доставка, монтиране и ремонт – всичко на едно място. Цялостни системи за врати, който отговарят на съвременните  изисквания и Европейски стандарти, естествен дизайн, звукоизолиращи, метални и  противопожарни. Разликите в характеристиките на вратите  са огромни, но на външен вид те не се различават една от другата запазвайки хармоничен дизайна на помещението.

Интериорни врати


Врати Русе - Интериорни врати за дома от фирма Монт ооД, град Русе.Избора на точния модел инериорна врата за всеки дом или бизнес, може да бъде трудно. Нашите врати отговарят на съвременните дизайнерски виждания. Интериорните врати са покрити с екологично лаково покритие, естествен или синтетичен фурнир. Конструкция – МДФ рамка, стабилизиращ пълнеж “Пчелна пита” или подсилено “перфорирано ПДЧ” покрито с плочи от HDF. Вратите могат да бъдат изработени като еднокрилни или двукрилни.

Врати Русе – още ….

Вътрешни входни врати


Врати Русе, vatreshna-vhodna-vrata-1Предлагаме голям избор от входни врати, за да отговорим на вашите нужди и бюджет. Стабилна конструкция, звук и термоизолация, пожар-устойчиви, подсилени с метални шини. Вратите за външна употреба са устойчиви на атмосферни влияния. Вашият избор на външна врата трябва да се допълват характера на вашия дом, като същевременно се поддържа дома си безопасен и сигурен и това може да се постигне, като изберете от нашата гама от входни врати.

Врати русе – Още ….

Външни входни врати


Врати Русе - Външни врати против взлом, Продажба и монтаж - Монт град Русе.Извън предлаганите външни врати за апартаменти, съществува цяла група врати със специални характеристики и предназначение. Врати за къщи, за вилата или за допълнителната постройка, която не е ограничена пространствено както апартамента. Дизайнерските решения и цялостната архитектура позволяват използването на допълнителни крила за вратите, оберлихти за допълнително осветяване и други.

Врати русе – Още ….

Доставка и монтаж на Врати – град Русе


Монт ооД, Врати Русе извършва всички дейности свързани с продажба, доставка, монтаж и довършителните работи при поръчка на Врати за Русе и региона. Нашите сътрудници ще ви консултират при избора на производители, най-доброто решение за всеки отделен клиент, цени на врати в Русе и всичко останало преди да поръчате.